Köpvillkor

KÖPVILLKOR

Priser

Alla mina priser är i svenska kronor, inklusive svensk moms.

Orderbekräftelse

När beställningen är lagd i webbutiken skickas en orderbekräftelse till dig via e-post, som en bekräftelse på att ordern har kommit fram till mig. Mejlet med orderbekräftelse kan sorteras som skräppost av vissa e-postprogram, så kolla gärna i den mappen om du inte har fått någon bekräftelse.

Leverans & Frakt

Om allt går som det ska har du din tvål inom fem arbetsdagar. Fraktkostnaden är alltid 45 kr, oavsett hur många tvålar du beställer. Mindre beställningar skickar jag  i ett vadderat kuvert, och större som paket i kartong. Min raktvål Rauklödder skickar jag alltid som paket, då glasburken behöver mycket emballage som tar plats.

För närvarande levererar jag bara inom Sverige, och jag har ingen fysisk butik där man kan köpa tvål, eller hämta sin order.

Om du vill ge bort en tvål i present, så har du i kassan alternativet att välja att skicka ordern till en annan leveransadress. Du kan även välja presentinslagning och ett personligt meddelande till mottagaren. Mottagaren får inget kvitto i sin leverans, det skickar jag bara till dig.

Ångerrätt & Returer

Om du ångrar ditt köp, har du öppet köp i 14 dagar, samt bytesrätt i 30 dagar. Ångerrätten gäller obruten förpackning och oanvänd vara. Om du inte är nöjd med din tvål och vill skicka tillbaka den, så skicka epost först. Fraktkostnad betalas av kunden vid retur. Återbetalning sker inom 14 dagar efter jag mottagit din retur.

Betalsätt

Du kan betala via Paypal, detta kan du göra med ditt kontokort, utan att ha ett Paypalkonto. Jag skickar din beställning när jag ser betalningen.

Du kan även betala med Swish, ange ditt ordernummer och namn som meddelande. Jag skickar din beställning när jag ser betalningen.

Personuppgifter

Alla personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Personuppgifter används endast inom företaget.